JavaScript seems to be disabled in your browser.

You must have JavaScript enabled in your browser to utilize the functionality of this website. Click here for instructions on enabling javascript in your browser.

 

Vanwege de corona-maatregelen kunt u bestellingen alleen op afspraak afhalen op ondergenoemde openingstijden!

 

I.v.m. vakantie is het atelier gesloten van 8 t/m 18 januari. Bestellingen uit de webshop kunnen tot 8 en na 18 januari worden afgehandeld.

Woensdag 19 januari is het atelier weer geopend van 12.00 tot 16.00 uur.


(standaard openingstijden zijn donderdag en vrijdag van 12.00 tot 16.00 uur en zaterdag van 10.00 tot 16.00 uur)

 

Welkom in de webshop van Kitty Glas-in-Lood! Uw goedkoopste leverancier in 't Gooi voor gereedschappen en materialen die u nodig heeft voor het maken van zowel glas-in-lood als tiffany....... 

Mocht u een artikel missen in de webshop waar u toch behoefte aan heeft, neem dan gerust contact met ons op zodat we dit alsnog voor u kunnen bestellen.

 

Meer dan 40 kleuren Spectrum/Oceanside glas in verschillende structuren uit voorraad leverbaar! Bezorgen of afhalen in het atelier.......

In het atelier is tevens nog beperkt Desag Artista glas verkrijgbaar in verschillende kleuren en maten.Tevens hebben wij een uitgebreide collectie oud/antiek glas.

 

Door een account aan te maken, kunt u makkelijk en snel artikelen bestellen uit onze webshop. U kunt uw bestelling laten opsturen, maar uiteraard kunt u deze ook ophalen in ons atelier in Huizen. U kunt met pin betalen in het atelier! 

 

Het atelier is geopend op donderdag en vrijdag van 12.00 tot 16.00 uur en zaterdag van 10.00 tot 16.00 uur. Mocht u een andere dag willen komen, dan is dat geen probleem, maar neem dan even contact met ons op.
 

Graag tot ziens!

Kitty