Welkom in de webshop van Kitty Glas-in-Lood! Uw goedkoopste leverancier in 't Gooi voor gereedschappen en materialen die u nodig heeft voor het maken van zowel glas-in-lood als tiffany....... 

Mocht u een artikel missen in de webshop waar u toch behoefte aan heeft, neem dan gerust contact met ons op zodat we dit alsnog voor u kunnen bestellen.

 

Meer dan 40 kleuren Oceanside glas in verschillende structuren uit voorraad leverbaar! Bezorgen of afhalen in het atelier.......

In het atelier hebben wij ook oud/antiek glas.

 

Door een account aan te maken, kunt u makkelijk en snel artikelen bestellen uit onze webshop. U kunt uw bestelling laten opsturen (u kunt via iDEAL betalen of na ontvangst factuur het bedrag zelf overmaken), maar uiteraard kunt u deze ook ophalen in ons atelier in Huizen. U kunt met pin betalen in het atelier! Na uw bestelling ontvangt u per mail de factuur. Mocht u deze niet ontvangen hebben, kijk dan even in uw spambox.

 

Het atelier is geopend op donderdag, vrijdag en zaterdag van 10.00 tot 17.00 uur. Mocht u een andere dag willen komen, dan is dat geen probleem, maar neem dan wel even contact met ons op.
 

Graag tot ziens!

Kitty